OVER ONS

Als onafhankelijke ICT dienstverlener, werken wij sinds 1996 aan opdrachten op het snijvlak van ICT-infrastructuren en organisatie. Wij ondersteunen organisaties bij het halen van hun (business)doelstellingen door onafhankelijke adviezen, resultaatgerichte projecten en excellente ondersteuning op operationeel, tactisch en strategisch gebied.

Wij bieden ondersteuning en advies op het gebied van ICT en daaraan gerelateerde businessvraagstukken. Van ontwerp, exploitatie, implementatie en sourcing tot en met cyber security en het verbeteren van (bedrijfs)processen. Al jaren behoren wij volgens Computable tot de top 30 van 100 financieel sterkste ICT-bedrijven in Nederland.

VISIE EN MISSIE

VISIE
Legian wil de belangrijkste kennispartner op het gebied van ICT-infrastructuren en daaraan gerelateerde businessvraagstukken zijn voor organisaties.

MISSIE
In de snel veranderende wereld zijn de eisen aan de ICT-infrastructuur en de organisatie daaromheen steeds nauwer verweven met de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Wij zijn vooral een partner die een bijdrage levert aan deze doelstellingen. Helder, pragmatisch en resultaatgericht.

BEDRIJFSCULTUUR

Wij werken op basis van partnership, een pragmatische instelling en de overtuiging dat het altijd beter kan. Onze aanpak is pragmatisch en down-to-earth, met respect voor de cultuur van de organisatie waar wij voor werken. Bij de uitvoering van onze dienstverlening staan de kernwaarden kwaliteit en flexibiliteit altijd voorop.

SAMENWERKEN AAN EEN BETERE TOEKOMST

De professionele ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers is een constante prioriteit. Naast betrokkenheid bij onze eigen mensen willen wij een positieve bijdrage leveren aan een betere toekomst voor de wereld waarin wij leven. Om dit te bewerkstellingen, werken wij met een aantal partijen samen die voor positieve ontwikkelingen in de maatschappij zorgen.

FIRA
De organisatie FIRA verifieert op jaarlijkse basis onze activiteiten ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Onze inzet op dit gebied is gewaardeerd met een bronzen status.

HABITAT FOR HUMANITY
Wij zijn actieve sponsor van Habitat For Humanity. Door middel van bouwreizen sponsoren wij projecten die wij gezamenlijk uitvoeren. Hard werken en ontembare inzet betaald zich ruimschoots uit in een prachtig resultaat en heel veel voldoening. Deze reizen worden mede bekostigd met het geld dat anders aan relatiegeschenken besteed zou worden.

ZAMBIA - In verband met ons 20-jarige jubileum staat er in 2016 een bouwreis naar Zambia op het programma. Wij gaan daar een project realiseren voor weeskinderen die hun ouders hebben verloren door HIV en Aids.

 

NEPAL - In Nepal is in 2014 met een groep van 16 collega’s, 2 weken lang, gebouwd aan de huisvesting voor eveneens 2 gezinnen. Samen met het team en de nieuwe huiseigenaren maakten we ook van deze bouwreis een unieke belevenis.

BALI - September 2012, onze eerste bouwreis en direct ‘back to the roots’. De naam Legian is namelijk gelijk aan een gebied aan de Balinese kust. Met een groep van 14 collega’s werkten we hier samen met de lokale bevolking aan een betere toekomst voor 2 gezinnen.

BIG IMPROVEMENT DAY
De Big Improvement Day (BID) is opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Elk jaar op de derde dinsdag van januari komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven samen voor de meest positieve dag van het jaar. Legian is trotse partner van de positieve tegenhanger van Prinsjesdag, waar wordt stilgestaan bij wat goed gaat en hoe het nog beter kan.

Door de verbinding tussen overheid en bedrijfsleven te leggen, is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform voor innovatieve ideeën, grensoverschrijdende ontmoetingen en vernieuwende samenwerking. Daarbij is het uitgangspunt van BID dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.