WERKEN AAN DE TOEKOMST OM GESCHIEDENIS TE SCHRIJVEN Bekijk onze vacatures

Waarom Legian?

Bij Legian kan je verschillende functies invullen zonder van werkgever te hoeven wisselen. Je bent bij ons in dienst en wij zoeken uitdagende opdrachten en projecten voor jou bij onze opdrachtgevers, afhankelijk van je ambitie. Je kan je zo dus snel ontwikkelen en een kijkje nemen in verschillende keukens. Om je carrière verder een boost te geven kun je opleidingen, trainingen en cursussen volgen.

Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk om samen legendarisch te ontspannen. Wij organiseren het hele jaar door evenementen, zo leer je ook gelijk veel andere Legends kennen en samen beleef je meer dan alleen. Het voelt dan ook als 1 grote familie.

Meer weten over onze cultuur en waar wij voor staan? Over ons

Legian Legend worden?

Succes bepaal je zelf. Je krijgt van ons advies en ondersteuning, je carrièrepad bepaal jij zelf. Wij geloven dat je instelling, motivatie en doorzettingsvermogen bepalend zijn voor de groei die je maakt. Dit zoeken wij ook in nieuwe collega’s. Mensen die ergens voor staan en willen gaan, en die het beste uit zichzelf en anderen willen halen. Dat maakt onze Legends ook legendarisch en succesvol.

Ben jij op zoek naar een betrokken organisatie die je ook echt verder kan helpen?
Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie om te kijken of er een match is!

Eric, Network Engineer
Bij Legian staat altijd elke deur voor je open, of het nou om een serieus gesprek gaat of een flauwe grap Er wordt niet alleen over werk en de daarbij horende ontwikkeling gesproken, maar ook over jou als persoon.  

Niels, Technisch Consultant
Het Legian kantoor is gegroeid tot een 2e thuis. Vanuit het management tot aan het secretariaat, iedereen draagt zijn steentje bij aan deze prachtige cultuur. Combineer dit met accountmanagers die tijd nog moeite besparen om opdrachten precies op de man af te meten bij vooruitstrevende klanten en je hebt de succesformule te pakken welke Legian al jaren hanteert. 

Jan Arie, Business Consultant
Werken bij Legian is voor mij vrijheid. Vrijheid om initiatieven te kunnen ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen in een no-nonsense omgeving. Met leuke collega’s, allemaal toppers in hun vakgebied, werken in een omgeving waar oog is voor de mens en waar de “baas” nog iedereen kent. 

Mohamed, Technisch Consultant
Binnen Legian heerst er een familiare sfeer en is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Legian biedt mij de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij grote multinationals met uitdagende opdrachten. Echt een verrijking van mijn carrière dus.

Ivonne, Security Consultant
Ik werk erg graag bij Legian, omdat je hier geen nummer bent. Mensen kennen je, vragen door en door de leuke avond sessies leer je snel veel collega’s kennen. Op werkgebied krijg je veel kansen om er iets unieks voor jezelf van te maken. 

Menno, Technisch Consultant
Legian is een bedrijf waar mens en techniek centraal staan. Medewerkers onderscheiden zich dan ook door verder te kijken dan de techniek alleen. Het herkennen van de vraag achter de vraag zeg maar. Legian stimuleert dit door haar medewerkers een juiste balans te bieden van uitdagende opdrachten, ontwikkeling van hard- en soft skills, kennisdeling, en sociale evenementen. 

Andre, Security Consultant 
Leuke, uitdagende opdrachten die passen bij je ervaring, ambitie en niet onbelangrijk ook je privé-situatie. Als diezelfde werkgever dan ook een “we-doen-niet-moeilijk”-instelling heeft en je 100% ondersteunt in je eigen ontwikkeling via trainingen, opleidingen, gezellige kenniscafés en vakgroepen dan is je werkgever niet enkel meer een ‘gever van werk’, maar een partner die een met jou naar de toekomst kijkt. 

Wij geloven dat je werk moet doen wat je leuk en uitdagend vindt, dan ben je er ook goed in. Dat kan gericht op één specialisme, maar ook breder met meerdere specialismes. Dat stimuleren wij en zorgen er dan ook voor dat je al je talenten kan benutten. De match met onze opdrachten en projecten maken wij op basis van je kennis, ervaring maar ook ambitie. Zo zorgen wij dat je stappen kan blijven maken.

Korte procedures, daar houden wij van. In één gesprek kunnen wij een goed beeld hebben van wie wij beide zijn, wat wij jou kunnen bieden en wat jij ons kan bieden. Samen bepalen wij of de klik er is en onze cultuur bij je past. Daarnaast kijken wij ook naar je kennis, ervaring en ambitie en matchen dit met onze business en toekomstbeeld. Uitgangspunt voor ons is een samenwerking voor de lange termijn.

Na het eerste gesprek is er altijd ruimte voor eventuele vragen die je nog hebt of om er een vervolg aan te geven. Als we allebei ervan overtuigd zijn dat we bij elkaar passen, doen we je een aanbieding.

Onze diensten

Top vacatures

Alle vacatures