WERKEN AAN DE TOEKOMST OM GESCHIEDENIS TE SCHRIJVEN Bekijk onze vacatures

Het DNA van onze collega’s

Onze collega’s staan bij Legian op nummer 1. Zij zorgen voor blijvende veranderingen waarmee geschiedenis wordt geschreven. En zijn in onze ogen dan ook levende legendes, de Legian Legends. Kenmerkend voor de Legian Legends is dat zij ambitieus zijn, de lat hoog leggen en het belangrijk vinden om continu in ontwikkeling te blijven. Zij vinden uitdaging in het oplossen van problemen, zijn initiatiefrijk en resultaatgericht. Kwaliteit verkiezen zij boven kwantiteit met de overtuiging dat het altijd beter kan. Zij hebben van hun hobby hun werk gemaakt en doen wat ze echt leuk vinden.

Ga de uitdaging aan

Een Legian Legend word je als jij het beste uit jezelf wilt halen, ons weet uit te dagen en te overtuigen van je instelling, kennis en kunde. Ook belangrijk is dat wij passende projecten voor jou gaan vinden. Daarbij kijken we niet alleen naar projecten op korte termijn. Liever investeren we in een langdurige samenwerking met jou. In een keurslijf lopen is aan ons niet besteed. Wij hebben een team 150 collega’s met allemaal hun eigen kracht, expertise en ervaringen. En dat maakt ons bijzonder kundig.

Ben jij de ambitieuze, initiatiefrijke en resultaatgerichte Engineer, Architect, Project Manager of Consultant? Heb jij interesse om te werken in een of meerdere van onze vakgebieden: ICT Infrastructure, ICT Architecture, Cyber Security, Operational Excellence, Sourcing? En wil jij deel uitmaken van een onafhankelijke ICT-kennispartner die werkt volgens de filosofie dat het altijd beter kan? Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe Legends die het beste uit zichzelf willen halen. Bekijk onze vacatures en ontdek of wij samen geschiedenis kunnen schrijven!

Als onafhankelijke ICT-kennispartner werken wij continue aan de ontwikkeling van onze Legian Legends. We vinden het belangrijk om hierin maatwerk te leveren omdat iedereen op een ander punt in zijn carrière staat en andere behoeftes heeft. Legian heeft een cultuur waarin veel mogelijk is en je écht wordt gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Samen met ons bepaal je in welke richting jij je gaat ontwikkelen en stel je gezamenlijk een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op.

Opdrachten
Als Legian Legend ben je bij ons in dienst. En zoeken wij opdrachten voor je die jij uitvoert bij onze opdrachtgevers uit de top 500 van grootste Nederlandse ondernemingen. Organisatie met complexe ICT Infrastructuren. Hierbij kan je denken aan de telecom/ service providers, de industrie, financiële instellingen, de zorg, de overheid, logistiek etc.  Wij zorgen ervoor dat de opdrachten je voldoende uitdaging bieden en je ontwikkeling versnellen. Hierbij letten wij erop de verantwoordelijkheden en de taken bij jou als persoon passen.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Wij hebben een vijftal vakgebieden waarbinnen jij je op 1 of meerdere gebieden verder kan ontwikkelen. Er zijn diverse rollen mogelijk, afhankelijk van je persoonlijke interesses, doelen en ambities. Hierbij kan je denken aan:

  • ICT Infrastructure & Architecture zoals Network Engineer, Designer, ICT Infrastructuur Consultant, Infrastructuur Architect en Enterprise Architect.
  • Cyber Security zoals Security Engineer, Information Security Officer en Privacy Officer.
  • Operational Excellence & Sourcing zoals Verander Manager, Proces Manager, Aanbestedingsadviseur en Implementatie Manager.

Opleidingsmogelijkheden
Ons opleidingsbudget is flexibel en in overleg nader in te vullen. Wij willen ontwikkeling juist stimuleren en vinden wij het belangrijk om hierbij de focus te leggen op de individuele behoeftes van de persoon. Wij hebben een diversiteit aan mogelijkheden waarbij je vrij bent om deel te nemen aan verschillende trainingen, cursussen en workshops waaronder:

  • Functie specifiek zoals CCNP, CCDP, CEH, CISSP, Togaf, Agile en Scrum.
  • Soft skills zoals Persoonlijke Effectiviteit, Beinvloeden en Overtuigen, Timemanagement en Coaching sessies.
  • Langdurige leertrajecten HBO / WO,  CCIE en IPMA C/B.

Kennis is de fundering van onze organisatie. Het delen ervan staat daarom bij Legian centraal. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om informatie en ervaringen met elkaar uit te wisselen. En te groeien door o.a. themabijeenkomsten, trainingen, cursussen en kennissessies vanuit diverse disciplines.

Ook stimuleren wij onze medewerkers om hier zelf initiatieven in te ontplooien en actief kennis te delen. Zo zijn zij betrokken bij onze maandelijkse Kennis Cafés, geven Labsessies maar ook diverse trainingen gericht op onze vakgebieden. Zo blijven we scherp, creëren we interessante carrièreperspectieven en gaan we samen nieuwe avonturen tegemoet.

Legian biedt interessante en afwisselende opdrachten. Daarnaast ben jij onderdeel van een fantastische organisatie, waarin jij ons belangrijkste kapitaal bent. Wij zijn uitermate trots op onze Legends en dat tonen wij ook graag, onder meer met een salaris dat meer dan marktconform is.

Maar dat is zeker niet alles
Naast onze standaardarbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, een collectief pensioen en verzekeringen bieden wij onze medewerkers een leaseauto, mobiele telefoon, laptopregeling en de beschikking over een flexibel opleidingsbudget om je kennis te verrijken.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, maakt een (Pre) Employment Screening-onderzoek onderdeel uit van ons aannameproces. Daarnaast word je opgenomen in een organisatie met een persoonlijke aanpak en een collegiale werksfeer met een open en transparante cultuur, waar de mogelijkheden oneindig zijn.

Samen vieren wij onze successen. Er worden daarom regelmatig legendarische bedrijfsuitjes gepland en zijn onze Legends altijd welkom op onze vrijdagmiddagborrels.

Onze vakgebieden

Top vacatures

Alle vacatures