Skip to content

Legian in de media: De impact van IoT op cloud en hosting (AG Connect)

13 January 2020

Bas Kokken en Danny Versluis, technisch consultants van Legian, hebben een artikel geschreven voor AGconnect met hun analyse over de impact van IoT op cloud en hosting.

De afgelopen jaren is de gang naar de (private) cloud ingezet. organisaties nemen afstand van hun eigen datacenters en IT-infrastructuur om over te stappen naar de cloud. De eerste stappen naar de cloud waren voornamelijk gericht op het een- op een verhuizen van de infrastructuur naar hostingpartijen die de klanten via IAAS- en PAAS-diensten werk uit handen namen en ontzorgden. Applicaties bleven grotendeels gelijk; wat veranderde was op wiens infrastructuur deze draaiden. Voor de hostingleveranciers betekende dit dat de benodigde infrastructuur redelijk voorspelbaar en beperkt dynamisch was. Wat is de invloed van de opkomst van IoT?

Lees het artikel via deze link: https://www.agconnect.nl/artikel/de-impact-van-iot-op-cloud-en-hosting

Neem gerust contact met ons op

Meer weten over onze diensten of op zoek naar advies? Of geïnteresseerd in een baan bij Legian? We helpen je graag bij het realiseren van je doelstellingen en het behalen van gewenste resultaten.

Bekijk ook

13 February 2024

Legian in de media: All the Cyber Ladies met Nandenie Moenielal

19 January 2024

Legian in de media: Haagse ict-expert ontwikkelt escape room-achtige game om cybercriminaliteit tegen te gaan

19 November 2023

Deel 9 | Jouw reis naar de cloud: De volledige reis in een notendop

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.